Ronny en Manfred de Jong nieuw trainers duo

Ronny en Manfred de Jong nieuw trainers duo voor de Zaterdag teams 1 en 2 V.V. de Wâlden seizoen 2022-2023

DAMWALD – V.V. de Wâlden heeft voor het komende seizoen de broers Ronny & Manfred de Jong vastgelegd als nieuwe trainers van de A en B selectie straks op de voor ons nieuwe zaterdagmiddag in de A categorie. Het bestuur en de TC zijn zeer tevreden met de komst van de beide broers. De uit Burgum afkomstige broers zijn erop gebrand om V.V. de Wâlden goed uit de startblokken te laten komen op de voor onze club nieuwe speeldag in de A categorie. Beide mannen zijn gewend training te geven bij een volksclub wat V.V. de Wâlden zeker is, maar wel een volksclub met ambities echter nu op de zaterdag.

De broers stoppen bij Wispolia ( Terwispel ) waar ze een uitstekende staat van dienst hebben opgebouwd de afgelopen 5 jaar.

We heten Ronny en Manfred van harte welkom bij de club!