Vrouwen VR1 zaal

Voor het eerst in de geschiedenis van v.v. De Wâlden neemt een voetbalteam deel aan de zaalvoetbalcompetitie. Voor de zomervakantie kwam er een verzoek van de Driezumers Romke Wielstra en Jouke Dantuma bij het bestuur binnen of het eerste vrouwenteam in het nieuwe seizoen onder de naam de Wâlden haar wedstrijden mocht spelen. De meest gelouterde speelsters van dit team, Aafke de Hoek en Lisanne Kempe, verkasten naar eredivisionist Drachtster Boys. Daarentegen werd het team versterkt met enkele jeugdige talenten. Alle speelsters hebben een VIOD-verleden. Nadat het licht op groen was gezet, was vrijdagavond de officiële aftrap van het seizoen. Op het programma stond een bekerwedstrijd tegen futsal Winsum VR2. De froulju uit De Wâlden wonnen vrij eenvoudig. De eindstand 1-6 sprak boekdelen.