Mededeling bestuur

Mededeling vanuit het bestuur.

De vraag naar een kantine die open is wordt steeds groter.
Ondanks dat er vanaf 1 juli versoepelende maatregelen gelden, hebben we als bestuur in goed overleg besloten de kantine vooralsnog GESLOTEN te houden.
Ook een afsluitend feest gaan we niet organiseren.

Waarom ?

-  Anderhalve meter afstand moet gehandhaafd worden ook wanneer men al een paar alcoholische versnaperingen heeft gehad. Uit ervaring weten we dat dit niet haalbaar is.
-  We willen onze vrijwilligers niet op laten treden als handhavers, we zijn van mening dan we die verantwoordelijkheden niet bij onze vrijwilligers neer kunnen leggen.
-  Om binnen te mogen moet er gereserveerd worden; niet mogelijk op dit moment.
- Gezondheidscheck is een lastig verhaal zeker bij vrijwilligers.
- Luid meezingen mag niet, we weten dat dit onmogelijk is gezien de nodige zangtalenten binnen onze vereniging.
- We willen geen boete riskeren.

Zoals het nu lijkt pakken we de draad weer op aan het begin van het nieuwe seizoen, hoe we dat gaan doen hoort u nog van ons.

Het is zomerstop !

Het bestuur.