Crowdfunding

Crowdfunding verduurzaming clubgebouw

De afgelopen weken is er zoals iedere volger van v.v. de Wâlden op Facebook heeft kunnen zien, al hard gewerkt door veel vrijwilligers aan de verbouwing van ons clubgebouw.

v.v. de Wâlden kent ruim 600 volgers op Facobook, niet iedereen kan of wil zijn steentje bijdragen maar het zou toch heel erg wenselijk zijn door een kleine of grote donatie dit
op deze manier wel te doen, hierdoor kan de vereniging nog gemakkelijker zijn uiteindelijke doel bereiken, u helpt ons er niet alleen nu mee, maar ook het milieu en
natuurlijk de "legacy" die we jegens onze jongste jeugd hebben.

STEUN DAAROM VV DE WÂLDEN de mooiste en echte volksclub en straks natuurlijk ook de "groenste club" van NO Fryslân.

Wij steken onze nek uit voor de toekomst ! Help u ons daarbij ?
Klik op DEZE link om uw donatie werkelijkheid te maken !

Onze dank is groot !

Na een donatie ontvangt u van ons een bevestiging, alleen wanneer u een correct e-mail adres heeft achtergelaten.